WORKSHOPS

Je kunt bij me terecht voor zowel GROEPSWORKSHOPS + Individuele sessies
Ik geef twee verschillende workshops
In beide workshops ga je creatief aan de slag met een spirituele touch

Groepsworkshops

In de groepsworkshops begeleid ik je met veel liefde en plezier bij het maken van een talking stick of smudgewaaier. Stap voor stap neem ik je mee in het proces van het maken. Het begint met het trekken van een orakelkaart, om te zien waar je op dat moment staat, in het hier en nu. Je bent even in het moment, en de wereld daarbuiten verdwijnt even.

Daarna kies je het hout dat je wilt gebruiken, voel je het hout, wat doet het met je, hoe wil je het vasthouden, hoe voelt het goed? Vervolgens kies je de veren die je wilt gebruiken. Gedurende al deze stappen begeleid ik je bij het maken van keuzes, iets wat we vaak moeilijk vinden. Daarna ga je lekker creatief aan de slag. Stap voor stap ontstaat jouw eigen creatie, die veel over jouw huidige staat kan vertellen.

Soms krijg ik boodschappen door van boven, en deze deel ik met je zodat je ermee verder kunt gaan. Zodra de creativiteit door jou begint te stromen, zal deze op meerdere manieren stromen. Dus je neemt niet alleen jouw prachtige creatie mee naar huis, maar ook instrumenten om buiten de ruimte mee te blijven werken.

Individuele sessies

Ik bied ook individuele sessies aan waarin we samen aan de slag gaan om jouw eigen smudgewaaier of talking stick te maken. Ik begeleid je door het proces van het maken ervan. We beginnen met het drinken van een kopje cacao om je hart te openen en om zo open mogelijk de sessie in te gaan.

Na het trekken van een orakelkaart mag je delen wat deze je op dat moment wil vertellen. Wat vraagt op dit moment jouw aandacht? Ik zal je leren voelen, wat doet het hout met je? Wat willen de keuzes van de veren je vertellen? Dit is een prachtig middel om meer te begrijpen waar je tegenaan loopt.

Hoe kom je terug naar je gevoel, naar je buikgebied? Dit is het gebied waar je keuzes maakt, de juiste keuzes vanuit jezelf en niet wat je hoofd je vertelt. Deze aanpak bevordert niet alleen je creativiteit, maar helpt je ook om meer te laten stromen in je leven. Ik werk samen met de universele bron en stem elke sessie Ik af op jouw behoeften.

Soms ontvang ik boodschappen die ik met je deel. Ook kan het zijn dat ik Reiki toepas of samen met jou ademoefeningen doe om je in het hier en nu te brengen. Elke sessie is uniek en volledig afgestemd op jou, in een veilige omgeving. Zo krijgt jouw creatie precies wat het nodig heeft en wordt het helemaal jou. Hoe bijzonder is dat? De sessie duurt ongeveer 2 uur.”

kom in contact

Ik vind het altijd leuk om van je te horen.
Heb je een vraag of interesse in een energetische behandeling of een workshop?
Ik antwoord je z.s.m.