FAQ

Een smudgewaaier is een hulpmiddel om de rook van bijvoorbeeld Palo Santo, wierook of salie door de ruimte te verspreiden. Hiermee kun je een ruimte energetisch reinigen van negatieve energie, dus hoef je niet meer met je handen te wapperen. Je kunt deze waaiers ervoor gebruiken. Het maakt de verspreiding gemakkelijker en ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Leg ze ergens neer ter decoratie.

Vergeet ook af en toe niet om jezelf te reinigen. Zet of leg datgene wat je aan het roken bent voor je neer en “was” jezelf dan met de rook. Vaak vergeten we onszelf ermee te reinigen. Hiermee verdrijf je negatieve energieën. Hoe fijn is dat?!

 

Dat kan, en ik vind het echt geweldig! Ik maak ze met heel veel liefde en plezier. Ik heb een bestaande collectie die ik per item maak; er is nooit één hetzelfde, dus alles is uniek. Ik kan het ook afstemmen op jou of een specifieke ruimte. Hiervoor heb ik een foto nodig waarop ik me kan richten, zodat het helemaal persoonlijk voor jou wordt. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden op beurzen door het hele land. Het zou leuk zijn als je me daar eens komt bezoeken. Als je graag zelf een wilt maken, kan dat natuurlijk ook tijdens een van mijn workshops. Stuur me een berichtje voor meer informatie over de mogelijkheden.

Een talking stick is eigenlijk een symbool om te laten zien dat we elkaar respecteren, dat we allemaal gelijke kansen krijgen om te praten, en dat we op een georganiseerde manier met elkaar praten. Het helpt ons om beter te luisteren naar wat anderen zeggen en voorkomt dat we door elkaar praten. Hierdoor kunnen onze gesprekken effectiever zijn en gaan we respectvoller met elkaar om. Talking sticks worden vaak gebruikt in vrouwen/ mannencirkels, vergaderingen en ook op scholen voor groepsgesprekken.

Ik werk met universele energie, die voortkomt uit ‘de Bron’. Deze energie laat ik door mijn handen stromen. Door fysiek contact met jou of door mijn handen net boven je te houden, kan ik voelen waar in je lichaam behoefte is aan deze energie. Hiermee breng ik al je chakra’s weer in balans, zodat je meer energie krijgt en je beter in je vel zit. Daarnaast kan ik gebruik maken van pulstechnieken of instrumenten inzetten om je nog dieper in ontspanning te brengen.