Vrienden van Tessa

Dit zijn lieverds die mij hebben geholpen op allerlei manieren naar de persoon die ik nu mag zijn. Ik wil ze daarom graag voorstellen en wie weet kan een van hen jouw ook een stukje verder helpen op een manier die bij jou past.
Sander Daniels Coaching
sanderdaniels.nl
Ik ben Sander Daniëls en ik begeleid mensen op een intuïtieve, inspirerende en holistische manier in hun pad van transformatie. Samen breken we door angsten, blokkades, overtuigingen en patronen heen zodat je stapje voor stapje het leven kunt gaan leven waar je werkelijk recht op hebt. Je kunt bij me terecht voor 1 op 1 (lichaamsgerichte) coaching, workshops en lezingen.
Krachtkidz
krachtkidz.nl
Ik ben Jessica Voster en eigenaresse van Krachtkidz. Krachtkidz is erop gericht kinderen in hun eigen kracht te zetten. Kinderen leren daardoor zichzelf nog beter kennen en in zichzelf geloven! Hoe mooi is het om dat al op jonge leeftijd te mogen ervaren?
Freya Gems
freyja-gems.nl
Bij Rob en Chantal kun je terecht voor prachtige edelstenen, mineralen en handgemaakte producten. Er is volop creativiteit die ze uiten via intuïtieve schilderijen, goede art, orgonite en edelsteenkaarsen. In alle zelfgemaakte items zijn hun selectie edelstenen verwerkt voor de zuiverste energie. Ontdek de webshop voor het gehele assortiment of kom op afspraak naar hun bezichtigingsruimte.
Sterrenwijs
sterrenwijs.nl
Hoi! Ik ben Emily – het is mijn passie mensen te helpen met energy healing zodat zij gegrond, krachtig en in balans in het leven staan. In de afgelopen 20 jaar heb ik met plezier veel mensen kunnen helpen met persoonlijke healingsessies, huisreinigingen en inwijdingen. Om meer mensen te helpen, heb ik de Sterrenwijs Academy opgericht. Een persoonlijke online omgeving waarin je in jouw eigen tempo op een praktische manier ondergedompeld wordt in de kracht van Energy Healing. Met veel plezier heb ik in de Sterrenwijs Shop nu ook de prachtige smudgewaaiers van Tessa opgenomen! Wanneer je graag met energy healing wilt leren werken zodat je meer balans, heelheid en vreugde in je leven gaat ervaren, of anderen hiermee wilt helpen, dan deel ik mijn kennis en ervaring heel graag met jou!
Liefs Emily
Anke Dekkers
ankedekkers.nl
Als freelance visual- en webdesigner weet ik de ziel van jouw bedrijf digitaal weg te zetten.
Mijn kracht ligt in het stellen van de juiste vragen om de kern van jouw bedrijf, dienst of wens te begrijpen. Door mijn tools kan ik deze inzichten vertalen naar effectieve en esthetische visuals.
Ik wordt erg blij van het creatie proces, van niets iets maken en dat vervolgens de wereld inzenden. Met het uiteindelijke doel om jouw bedrijf te zien floreren!
Je kan oa bij me terecht voor: Logo design / branding / webdesign / drukwerk.
Roxana Swensen
@Roxanaswensen
Hoi lieve jij!
Ik help je graag herinneren, voelen en accepteren. Door middel van plant medicijnen help ik jou te herinneren wie je vanuit essentie bent, om vanuit vertrouwen je leven voluit te mogen leven. Er zal zich een pad aan je ontvouwen als je stopt met zoeken en leert kijken naar wat is. Het is mijn passie om jou daarbij te helpen 💜
Jenny Timmer
ikmagkindzijn-kindercoaching.jimdosite.com
Mijn naam is Jenny Timmer en als gezinscoach help ik ouders en kinderen om samen te groeien en zich te ontwikkelen in hun relatie met elkaar en met zichzelf. Ik maak gebruik van verschillende methoden zoals familieopstellingen en spiegel coaching. Daarnaast integreer ik meditatie en yoga in mijn werk. Door middel van mijn begeleiding wil ik ouders en kinderen ondersteunen bij het creëren van een sterke en harmonieuze band, waarin iedereen zichzelf kan zijn en kan groeien.
Liefdevol met Nicole
liefdevolmetnicole.nl
Welkom in de betoverende wereld van Liefdevol met Nicole, waar liefde en warmte samenkomen om jou te omarmen op je unieke levensreis. Als beoefenaar van Reiki, biedt ik niet alleen helende behandelingen en cursussen aan, maar ook intieme cacao-ceremonies, zowel in groepsverband als individueel of met je dierbare. Mijn pad van persoonlijke groei, doordrenkt met spirituele wijsheid, stelt mij in staat om met een liefdevolle blik naar jou te kijken en je te begeleiden naar een versie van jezelf die straalt van liefde en harmonie. Ontdek de kracht van heling en transformatie door middel van Reiki en laat mijn orakelkaart readingen je leiden naar een dieper begrip van jezelf en je levensdoel. Samen gaan we op een reis naar een liefdevolle en gebalanceerde versie van jou.