Hi,
ik ben Tessa

Ik ben Tessa Brands en woonachtig in het creatieve centrum van Eindhoven, Strijp-S. Al van jongs af aan wist ik dat ik anders was dan andere kinderen. Ik zag mensen die er eigenlijk niet konden zijn en voelde alles heel intens. Maar destijds was dit niet als normaal beschouwd en werd vaak afgedaan met ‘dat beeld je je maar in.’ Ik heb dit gevoel lange tijd onderdrukt, maar toch bleven er altijd gebeurtenissen in mijn leven plaatsvinden die eigenlijk niet verklaarbaar waren, soort van toevalligheden.
Er waren altijd momenten waarop ik al wist dat iets ging gebeuren en ik wist dingen over mensen die ik eigenlijk niet kon weten. Toen ik in een depressie belandde, zocht ik hulp bij een psycholoog en daar kreeg ik het label HSP (Hoogsensitief persoon). Alles viel op zijn plek en er kwam een soort rust over me, want ik begon mezelf te begrijpen en waarom ik zo was zoals ik was. Toen is mijn spirituele reis echt begonnen. Het voelde als thuiskomen. Mijn helderziende, wetende en voelende gaven ontwikkelden zich snel, en alles begon op zijn plaats te vallen. Ik begon met Reiki-cursussen en ontdekte dat ik veel kon bereiken met mijn handen. Die energie had zo lang stilgestaan en kon eindelijk stromen.
Ik ben een opleiding gaan volgen als holistisch therapeut en daar heb ik veel geleerd en werd steeds nieuwsgieriger. Hier heb ik ook mijn Reiki master mogen ontvangen. Ik heb cursussen gevolgd in klankschaalmassage en een opleiding als holistisch masseur afgerond. Ook leerde ik kaartleggen, wat me veel over mezelf heeft geleerd. Ik krijg boodschappen door van ‘de Bron,’ zoals ik het noem, en voel me gezegend dat ik deze boodschappen mag overbrengen en mensen ermee kan helpen, bijvoorbeeld door het lezen van foto’s.
Zo ben ik ook enorm dankbaar dat ik mijn creativiteit heb terug gevonden en dat ik dit in de vorm van het maken van smudgewaaiers en talking sticks mag uiten en het door kan geven in de workshops. Tijdens mijn behandelingen en workshops ontvang ik vaak boodschappen die ik altijd met je zal delen, want ze komen niet voor niets. Ik bied je een stukje verlichting (enlightenment), zodat je weer een stap verder kunt zetten op je weg naar rust, ontspanning, en om te ontdekken wie je werkelijk bent. Net zoals velen mij hebben geholpen en nog steeds helpen, zou ik graag jou willen bijstaan om zo de wereld een stukje mooier te maken.”
Tessa Brands
1000005303
1000000387

kom in contact

Ik vind het altijd leuk om van je te horen.
Heb je een vraag of interesse in een energetische behandeling of een workshop?
Ik antwoord je z.s.m.