Ontdek de magie van smudgewaaiers

Waarvoor gebruik je smudgewaaiers of smudgefans?
Deze vraag wordt me regelmatig gesteld. Je gebruikt ze om de rook van wierook, Palo Santo of Salie te verspreiden in je ruimte. Dus geen gewapper meer met je handen, daar gebruik je deze waaiers voor.
Ik maak alle smudgewaaiers zelf, met heel veel liefde en plezier. Het geeft me ontspanning en rust in mijn hoofd. Iedere veer en kleur van de veer heeft ook zijn eigen betekenis, en zo vertelt iedere waaier zijn eigen verhaal. Ik maak de waaiers ook op afstemming. Door middel van een foto van de ruimte of van jezelf stem ik af, en daar maak ik een waaier van. Je krijgt tekst en uitleg erbij waarom ik deze zo heb gemaakt.

Elk item is handgemaakt met liefde

Talkingsticks

Een talking stick is eigenlijk een symbool om te laten zien dat we elkaar respecteren, dat we allemaal gelijke kansen krijgen om te praten, en dat we op een georganiseerde manier met elkaar praten. Het helpt ons om beter te luisteren naar wat anderen zeggen en voorkomt dat we door elkaar praten. Hierdoor kunnen onze gesprekken effectiever zijn en gaan we respectvoller met elkaar om. Talking sticks worden vaak gebruikt in vrouwen/ mannencirkels, vergaderingen en ook op scholen voor groepsgesprekken. Ook deze maak ik op maat voor jou, via een foto van jou of je ruimte. Heb je een andere speciale wens mag dit natuurlijk ook. Ik kijk graag samen met je wat deze wensen zijn.

Elk item is handgemaakt met liefde 

kom in contact

Ik vind het altijd leuk om van je te horen.
Heb je een vraag of interesse in een energetische behandeling of een workshop?
Ik antwoord je z.s.m.