Lieve woorden van blije klanten

“Ik ben al vaker bij Tessa op de workshop geweest maar ik ‘voelde’ dat ik nog een Smudgeveer wilde maken. In een andere kleurstelling deze keer. Paar weken daarna kwam de oproep of we mensen kenden die dat ook wel wilde.
Ik wilde zelf nog graag een keer dus ik was iig weer van de partij. Prachtige ochtend gehad en we kregen ook een persoonlijke Spirituele Boodschap mee van Tessa. 
Dit was voor mij de 3e deelname en 3x heel fijn gehad en met mooi resultaat naar huis.”

“Pas geleden heb ik een mooie smudgeveer gemaakt bij Tessa. We begonnen met het trekken van een mooie orakelkaart, een van mijn favorieten onderdelen. Toen een aantal veren uit kiezen…. nou dat viel niet mee! Keuzestress kreeg ik er bijna van, zoveel keus was er. Ik had nog nooit zoiets gemaakt maar Tessa hielp waar dat nodig was. Het was een super leuke, gezellige ochtend met z’n allen! En als kers op de taart kreeg ik ook nog eens later die week, een persoonlijke boodschap van Tessa na het het lezen van de veren die waren gebruikt door mij. Echt super mooi. Bedankt lieve Tessa!.”

“Ik heb een hele leuke workshop gehad bij Tessa. Er hangt een hele fijne sfeer in de ruimte als je binnenkomt en Tessa is heel vriendelijk en je krijgt thee en wat lekkers. We startte met het trekken van orakel kaarten voor jezelf, dit gaf mij een mooi inzicht. Vervolgens maakten we de mooie veren waaiers. Hierin geeft Tessa goede adviezen als je hulp nodig hebt met het opmaken. Afsluitend heb ik erna nog een mooie en passende boodschap van Tessa ontvangen. het was een hele fijne ervaring en zou het zeker aanraden!”

“Ik was bij Tessa om smudgeveren te maken. Het was een bijzondere ervaring. Thanks Tessa, het was super!”

kom in contact

Ik vind het altijd leuk om van je te horen. 
Heb je een vraag of interesse in Reiki of een workshop?
Of wil je om een andere reden in contact komen.

Ik antwoord je z.s.m.